Segula LED G9 Pin | Niet Dimbaar | 2W (23W) | 230 Lm | 2700K
Segula LED G9 Pin | Niet Dimbaar | 2W (23W) | 230 Lm | 2700K

G9 fitting LED lampen zijn te gebruiken in de meeste G9 halogeen armaturen. Dit is een nieuwe kleine variant. De G9 LED lamp straalt 360 graden rondom licht uit.

Artikelnummer

SG-60641 

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 7,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula LED G9 Pin | Niet Dimbaar | 2W (23W) | 230 Lm | 2700K

De kleine variant van de dimbare G9 Segula ledlamp is dimbaar en heeft een hele mooie lichtkleur van 2700 Kelvin. Het licht wordt 360 graden verspreid, net zoals de klassieke G9 halogeenlamp. De G9 ledlamp is qua afmetingen groter (langer) dan een klassiek halogeen G9 lampje, meet daarom uw armatuur eerst goed na voordat u een bestelling plaatst.  

Kenmerken van de G9 ledlamp
- 2700 Kelvin
- Lichtopbrengst van 230 lumen
- Niet dimbaar
- CRI van +90
- Besparing van ruim 80 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit
- Lichttemperatuur (lichtkleur) zeer geschikt voor de horeca

Kleurtemperatuur van 2700 Kelvin en lichtopbrengst van 230 lumen
De kleurtemperatuur van deze dimbare G9 ledlamp is 2700 Kelvin. Een extra warme lichtkleur die veelal wordt toegepast in horeca. Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze G9 ledlamp 230. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
De G9 ledlamp verbruikt slechts 2 Watt in plaats van 23 Watt, dit is een besparing van ruim 80 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een G9 ledlamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de G9 ledlamp in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 48,5 (incl. pootjes) x 14 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Nee
Vermogen: 2 Watt
Lumen: 230
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 23 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm-wit 2700 Kelvin
Lengte: 4,85 CM
Diameter: 1,4 CM
Energie klasse / lichtopbrengst

A++