Segula E27 Led Bulb | 8W (39W) | 450Lm | 2000-2900K
Segula E27 Led Bulb | 8W (39W) | 450Lm | 2000-2900K

Segula dimbare led lamp. Door gebruik te maken van een unieke technologie wijzigt de kleurtemperatuur van deze LED lamp tijdens het dimmen.

Artikelnummer

SG-50247 

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 28,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula E27 Led Bulb | 8W (39W) | 450Lm | 2000-2900K 

De E27 dimbare ledlamp maakt gebruik van een unieke technologie, waardoor de kleurtemperatuur van deze ledlamp tijdens het dimmen wijzigt. Het licht van deze ledlamp gaat bij afnemende lichtintensiteit een dalende kelvin-waarde en dus een warmere lichtkleur krijgen. Met deze ledlamp kunt u het zo sfeervol maken als u zelf wilt. Hoe zachter u de ledlamp dimt hoe 'warmer' het licht. Prachtige lamp voor horeca of in uw huis.

Kenmerken van de E27 ledlamp (ambient dimming)
- Te dimmen van 2000-2900 Kelvin
- Lichtopbrengst van 450 lumen
- Dimbaar (met een bijpassende dimmer)
- CRI van +90
- Besparing van ruim 75 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit

Dimbaar van 2000 tot 2900 Kelvin
Tijdens het dimmen wijzigt de kleurtemperatuur van deze ledlamp Het licht gaat een warme lichtkleur, dalende Kelvin, krijgen als u de ledlamp zachter dimt. Of de led lampen volledig dimbaar zijn met uw huidige LED dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de led lampen die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze led dimmers gebruiken. Vraag ons gerust advies welke dimmer geschikt is in uw situatie, wij kunnen dat voor u testen.

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze ledlamp verbruikt slechts 8 Watt in plaats van 39 Watt, dit is een besparing van ruim 75 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een ledlamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de ledlamp in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 106 x 60 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 8 Watt
Lumen: 450
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 39 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: 2000-2900 Kelvin
Lengte: 10,6 CM
Diameter: 6 CM
Energie klasse / lichtopbrengst

Energieklasse A