Segula E27 ledlamp | 3,5W (20W) | 200Lm | 2200K
Segula E27 ledlamp | 3,5W (20W) | 200Lm | 2200K

Deze LED lamp heeft een nog warmere lichtkleur (ambient) dan de andere E27 LED lampen van maar liefst 2200 kelvin (hoe lager de kelvin, hoe warmer de kleur).

Artikelnummer

SG-50211  

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 14,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula E27 ledlamp | 3,5W (20W) | 200Lm | 2200K

De E27 ledlamp heeft de nieuwste, meest efficiënte led technologie. De E27 ledlamp heeft een extra warme lichtkleur (ambiente / vintage) van maar liefst 2200 kelvin (hoe lager de kelvin, hoe warmer de kleur). De lichtkleur doet denken aan de kooldraadlamp van vroeger. Het is maar een klein lampje die onder andere uitermate geschikt is voor in kleine armaturen. 

2600 kelvin is de kleur van de gewone ouderwetse gloeilamp. Deze lamp van 2200 Kelvin is dus nog warmer van kleur. We verkopen deze lichtkleur veel aan klanten die een landelijk ingericht huis hebben, waarbij een deze warme sfeervolle lichtkleur op zijn plaats is. Het is tevens een lichtkleur die veel in horeca toegepast wordt. 

Kenmerken van de E27 ledlamp 3,5 Watt
- 2200 Kelvin
- Lichtopbrengst van 200 lumen
- Dimbaar (met een bijpassende dimmer)
- CRI van +90
- Besparing van ruim 80 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit
- Lichttemperatuur (lichtkleur) zeer geschikt voor horeca 

Dimbare E27 ledlamp
Of de E27 ledlampen volledig dimbaar zijn met uw huidige LED dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de ledlampen die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze led dimmers gebruiken. Vraag ons gerust advies welke dimmer geschikt is in uw situatie, wij kunnen dat voor u testen.

Lichtopbrengst van 200 lumen
Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze E27 ledlamp 200. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze E27 ledlamp verbruikt slechts 3,5 Watt in plaats van 20 Watt, dit is een besparing van ruim 80 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een ledlamp ten opzichte van een gewone gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de E27 ledlamp in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 88 x 47 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 3,5 Watt
Lumen: 200
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 20 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm 2200 Kelvin
Lengte: 8,8 CM
Diameter: 4,7 CM
Energie klasse / lichtopbrengst

A+