Design en kwaliteit, dit zijn de belangrijkste eigenschappen van het assortiment van Segula led lampen. Deze led lampen worden vooraf aan diverse gedegen onderzoeken en controles onderworpen om onder andere de levensduur, certificering (DEKRA, CE-normeringen en TÜV) en het lage energieverbruik te kunnen waarborgen. Daarnaast eren de E14 en E27 uitvoeringen de klassieke Edison gloeilampen, ook wel bekend als de koolstofdraadlampen,  en maken indruk door de 360⁰ lichtspreiding.  

Breed aanbod innovatieve en kwalitatieve Segula led lampen
Ons aanbod Segula led verlichting bevat alleen maar innovatieve en kwalitatieve led lampen. De lichtkleur, het design en de kwaliteit maakt het zeer geschikt om de lampen toe te passen in bijvoorbeeld de horeca. Niet alleen de welbekende E27 en E14 mogen wij rekenen tot ons assortiment, ook andere uitvoeringen van led lampen vindt u terug in ons aanbod. Hieronder een overzicht van ons aanbod Segula led lampen;
GU10 led lamp
MR16 led spot
MR1 led spot
E14 led lamp
E27 led lamp
G4 led lamp
G9 led lamp
R7S led lamp
S14D led lamp

Diverse uitvoeringen E14 en E27 led lampen van Segula
De standaard bollampen zijn bij een ieder wel bekend, echter bevat ons assortiment E14 en E27 Segula led lampen diverse uitvoeringen om de juiste sfeer te kunnen creëren. Hierbij kunt u denken aan uitvoeringen zoals de kaarslamp, kopspiegellamp, reflectorlamp en de buislamp. Uiteraard leverbaar in diverse eenheden Watt en Kelvin. Elke ruimte vraagt natuurlijk om de juiste kleurtemperatuur maar ook de uitstraling van de verlichting is erg belangrijk. Het is bijvoorbeeld niet erg esthetisch om bollampen toe te passen in een kroonluchter. Gelukkig hebben wij voor elke situatie de meest passende oplossing op het gebied van led verlichting.

Advies op maat op de juiste Segula lampen te bestellen
Wenst u advies op maat om de juiste Segula led lampen te bestellen? Of wilt u dat wij bij u op locatie komen om elke ruimte afzonderlijk te beoordelen en hiervoor een op maat gemaakt advies voor uitbrengen? U kunt een afspraak met ons maken middels email info@sterkledverlichting.nl of raadpleeg de contactpagina voor andere contactmogelijkheden.