Assortiment

Door een vooraf gedegen onderzoek en controle van de onze producten op kwaliteit, inzetbaarheid, levensduur, certificering (CE-normeringen, TÜV, DEKRA), energiezuinigheid, installatiegemak en prijs door onze leverancier, worden ruim vooraf de beste producten geselecteerd uit het zeer grote aanbod op de markt.

Daardoor bestaat het assortiment van Sterk LED Verlichting voor het grootste deel uit lampen van het merk SEGULA. Nergens anders in Nederland vindt u een dergelijke lamp als SEGULA met een uitermate mooi design en een zeer goede kwaliteit.

Hoe weet u of u een kwaliteit led lamp koopt die er over jaren nog steeds goed is?

Kwaliteit zit niet alleen in de led chip, maar ook in de verschillende soorten van materiaal waaruit de lamp opgebouwd is. De led chip kan prima 50.000 uren mee gaan, maar als de driver (lees: besturing van de lamp) van slechte kwaliteit is zal de led lamp nooit de 50.000 branduren halen. Daarom is het belangrijk als consument om voor kwaliteit te gaan. Dan pas kunnen led lampen écht uit. 

SEGULA heeft een aantal lampen onder TÜV laten testen en deze zijn allen goedgekeurd. Ons hoofd assortiment komt van Duitse toeleveranciers met de hierop geldende Duitse waarborgen (VDE, TUV).