Meetgegevens - onze led lampen zijn doorgemeten en gecertificeerd - zeker van kwaliteit


Wist u dat een led lamp uit veel onderdelen bestaat én dat op al deze onderdelen bezuinigd kan worden?

De hoofdonderdelen van een led-lamp bestaan uit:
 1) Led-bron: deze straalt het licht uit
 2) Voeding/driver: om van 230 V naar een (constante) stroom te gaan
 3) Optische elementen: als een lens en/of reflector
 4) Koelelement
 5) Samenbouw: dus de mechanica om alles bij elkaar te houden

Dit zijn de hoofdonderdelen, waarbij alle kleine onderdelen nog niet zijn meegerekend. Op al deze onderdelen kan het goedkoopste van het goedkoopste worden toegepast, wat maakt dat u heel goedkope led lampen kunt aanschaffen. Helaas is het verschil bij aankoop voor een consument ook niet of nauwelijks te zien, maar dat komt wel met een jaar/ de jaren. De lichtsterkte verzwakt of de lamp gaat snel kapot. Een goedkope led lamp die jaren had moeten meegaan, gaat dat niet. Vaak staat er bij elke goedkope led lamp ook 50000 branduren, dat is in bijna alle gevallen niet waar en niet realistisch.

Goedkoop is in bijna alle gevallen dúúrkoop.

Hoe weet u nu uit al het aanbod op de markt of u écht kwaliteit led lampen koopt?

Veel bedrijven weten werkelijk niet of de led lampen die ze verkopen van goede kwaliteit zijn. Wij weten dat wel! Onze lampen zijn volledig onderzocht en gecertificeerd (TUV DUITS).

Door een vooraf gedegen onderzoek en controle van de onze producten op kwaliteit, inzetbaarheid, levensduur, certificering (CE-normeringen, TÜV, DEKRA), energiezuinigheid, installatiegemak en prijs door onze leverancier, worden ruim vooraf de beste producten geselecteerd uit het zeer grote aanbod op de markt.

Daardoor bestaat het assortiment van Sterk LED Verlichting voor het grootste deel uit lampen van het merk SEGULA. Segula heeft een aantal led lampen TÜV laten testen en deze zijn allen goedgekeurd.