Sterk Led Verlichting is zeer actief op de zakelijke markt. Wij verkopen niet alleen led verlichting, wij adviseren en monteren ook. De toepassingen van LED voor zakelijke doeleinden zijn eindeloos. Denk aan LED verlichting voor systeemplafonds, LED-TL, High Bay's, downlighters, modulaire lampen, noodverlichting, spots, schijnwerpers en buitenverlichting.
 

Horeca LED verlichting

Onze 2200 Kelvin Segula filament led lampen worden veel verkocht in de horeca. De bedrijfstak die alle eet-en drinkgelegenheden en hotels omvat. Deze lampen van Segula zijn uniek qua design, lichtkleur en kwaliteit. De jarenlange ervaring van Segula in ontwikkeling en gepatenteerde productie van Filament LED technologie maakt dat de lampen niet langer koeling vragen d.m.v. een esthetisch storende aluminium koelvin en standaard allemaal dimbaar zijn. Het merk Segula biedt u een breed aanbod, hoge kwaliteit en een esthetisch mooi product.
 

Sfeervolle LED verlichting van Segula

Het nieuwe segula gamma onderscheidt zich van alle andere LED-lampen, niet enkel door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. Een zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances.
 

LED projectverlichting

Sterk Ledverlichting levert veel LED lampen aan projectverlichters. Onze kwalitatief zeer hoogstaande producten zijn zeer geschikt voor bedrijven in de projectverlichting branche.

Sterk Ledverlichting: Sterk in LED

Door een vooraf gedegen onderzoek en controle van de onze producten op kwaliteit, inzetbaarheid, levensduur, certificering (CE-normeringen, TÜV, DEKRA), energiezuinigheid, installatiegemak en prijs door onze leverancier, worden ruim vooraf de beste producten geselecteerd uit het zeer grote aanbod op de markt.

Lichtadvies nodig?

Door het brede aanbod van verlichting in de huidige markt is een juist advies zeer gewenst. Bedrijven weten op dit moment vaak helemaal niet welke soorten led verlichting er zijn en wat voor ze aan mogelijkheden hebben voor hun bedrijfspand.

Daarom is een gedegen advies allereerst op zijn plaats. Met ons advies krijgt u een helder inzicht in uw huidige verlichtingssysteem: hoe het kan worden verbeterd, wat u aan energie bespaart, bespaart op onderhoud, mogelijke subsidies, mogelijke producten, wat de technische mogelijkheden zijn en de voordelen die het u oplevert. Indien nodig kunnen wij ook lichtberekeningen (dialux) maken. Kortom: één van onze experts neemt met u de situatie door en geeft een advies op maat.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons via info@sterkledverlichting.nl.