Onze LED TL-buizen zijn VDE (duits) gecertificeerd. Deze LED TL-buizen voldoen daarom aan strenge eisen en zijn één van de weinige die zo gecertificeerd zijn. Daardoor bent u zeker van de kwaliteit en levensduur.

Een normale TL-buis gaat in de praktijk zo'n 10.000 branduren mee. De levensduur van de LED TL-buis is gemiddeld 30.000 branduren. Naast de besparing op uw energierekening bespaart u met een LED TL-buis dus ook nog aanzienlijk op de vervangingskosten.

LED TL-buizen hebben nog een aantal andere voordelen ten opzichte van traditionele TL-verlichting. Lees de uitgebreide informatie bij de producten hieronder.

Sterk Led Verlichting heeft veel ervaring in het vervangen van led tl-buizen bij bedrijven. Wij maken altijd eerst een vrijblijvende berekening van de aanschafkosten (deze liggen bij meerdere aantallen lager), de jaarlijkse besparingskosten en wanneer uw tl-buizen terugverdiend zijn.
 

Binnenkort plaatsen wij ook onze led panelen op de website. Deze verkopen wij op dit moment veel. Wilt u hierover advies of informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier!


Laat geheel vrijblijvend een berekening maken voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via het contactformulier! 


Geen producten