Onze MR16 / GU5.3 spots zijn van zeer goede kwaliteit en bieden een levensduur van minimaal 20.000 uur. Onze lampen zijn nauwkeurig getest en daarom verkopen wij, na grondig onderzoek, van de MR16/ GU5.3 led lampen, een sharp spot.

We hebben verschillende MR16 spots in ons assortiment, waaronder de 'ambient dimming' ledspot. Het licht van deze ledspot gaat bij afnemende lichtintensiteit een dalende kelvin-waarde en dus een warmere lichtkleur krijgen.Met deze ledspot kunt u het zo sfeervol maken als u zelf wilt, hoe zachter u de ledspot dimt hoe 'warmer' het licht. Prachtige ledspot voor onder andere in horeca, huis of tuinoverkapping.

 
LED-spot-MR16-GU5.3
Bezig met laden...

Trafo
Let erop dat u de juiste trafo toepast bij de MR16 spots. De onderwaarde van de trafo moet lager zijn dan de voltage van de ledlamp(en). 

Dimmen
Of de MR16 LED spots volledig dimbaar zijn met uw huidige dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de MR16 LED spots die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze LED dimmers gebruiken, die u een juiste werking en volledige dimbaarheid van iedere MR16 LED spot garandeert.

Fitting
Op onderstaande afbeelding kunt u eenvoudig de juiste fitting van uw LED spot zien, zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste LED spot(s) aanschaft ter vervanging van uw huidige spot(s).