Voor de LED spots GU10 garanderen wij kwaliteit van ons assortiment, na gedegen onderzoek, en geven daarom op elke LED lamp 2 jaar garantie.

We hebben verschillende GU10 spots in ons assortiment, waaronder de 'ambient dimming' ledspot. Het licht van deze ledspot gaat bij afnemende lichtintensiteit een dalende kelvin-waarde en dus een warmere lichtkleur krijgen.Met deze ledspot kunt u het zo sfeervol maken als u zelf wilt, hoe zachter u de ledspot dimt hoe 'warmer' het licht. Prachtige ledspot voor onder andere in horeca, huis of tuinoverkapping.


 
LED-spots-GU10
Bezig met laden...

Dimmen
Of de GU10 LED spots volledig dimbaar zijn met uw huidige dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de GU10 LED spots die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze LED dimmers gebruiken, die u een juiste werking en volledige dimbaarheid van iedere GU10 LED spot garandeert.

Fitting
Op onderstaande afbeelding kunt u eenvoudig de juiste fitting van uw LED spot zien, zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste LED spot(s) aanschaft ter vervanging van uw huidige spot(s).