Voor de LED spots GU10 garanderen wij kwaliteit van ons assortiment, na gedegen onderzoek, en geven daarom op elke LED lamp 2 jaar garantie.

We hebben verschillende GU10 spots in ons assortiment, waaronder de 'ambient dimming' ledspot. Het licht van deze ledspot gaat bij afnemende lichtintensiteit een dalende kelvin-waarde en dus een warmere lichtkleur krijgen.Met deze ledspot kunt u het zo sfeervol maken als u zelf wilt, hoe zachter u de ledspot dimt hoe 'warmer' het licht. Prachtige ledspot voor onder andere in horeca, huis of tuinoverkapping.


 
Bezig met laden...

Dimmen
Of de GU10 LED spots volledig dimbaar zijn met uw huidige dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de GU10 LED spots die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze LED dimmers gebruiken, die u een juiste werking en volledige dimbaarheid van iedere GU10 LED spot garandeert.

Fitting
Op onderstaande afbeelding kunt u eenvoudig de juiste fitting van uw LED spot zien, zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste LED spot(s) aanschaft ter vervanging van uw huidige spot(s).