Wij bieden u een breed assortiment aan E14 LED lampen. Deze LED lampen met kleine fitting kunt u direct één op één vervangen voor uw huidige lamp. Ons assortiment bestaat uit verschillende LED Lampen met E14 fitting, waaronder allerlei soorten kaarslampjes.
LED-lamp-E14
Bezig met laden...

Dimmen
Of de E14 LED lampen volledig dimbaar zijn met uw huidige dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de E14 LED lampen die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u onze LED dimmers gebruiken. 

Led en dimmen blijft een complex verhaal. Van te voren is nooit te zeggen welke dimmer u het beste kunt gebruiken bij de led lampen. Er is geen pasklaar antwoord voor. Daarom is er de mogelijkheid dat wij dit vooraf voor u testen. Zo voorkomt u dat u een verkeerde dimmer besteld en de dimmer moet retourneren.

Kelvin
Onze Segula lampen worden verkocht in 2000, 2200 en 2600 Kelvin. 2600 kelvin is de 'normaal' gebruikte kelvinwaarde bij de meeste mensen (de vervanger van de gewone gloeilamp). 2000/ 2200 Kelvin, ook wel 'Vintage/ Ambient' genoemd,  is nog warmer van kleur. Dit is een lichtkleur die veelal in de horeca gebruikt wordt, een heel sfeervolle lichtkleur.

Kwaliteit
Al onze lampen zijn van zeer goede kwaliteit en bieden een levensduur van minimaal 20.000 uur. Onze lampen zijn nauwkeurig getest en daarom verkopen wij, na grondig onderzoek van de E14 led lampen, alleen maar het merk 'SEGULA'. Segula heeft zelfs enkele lampen TUV gecertificeerd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit, wij staan 100% achter ons product.

Fitting
Op onderstaande afbeelding kunt u eenvoudig de juiste fitting van uw LED lamp zien, zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste LED lamp(en) aanschaft ter vervanging van uw huidige lamp(en).