Wist u dat led verlichting ook uitstekend toegepast kan worden in een kroonluchter? Ons assortiment E14 led kaars lampen bestaat uit diverse uitvoeringen om de juiste sfeer te creëren die past bij het elk type kroonluchter. Van klassiek tot modern en van romantisch tot eigentijds, voor elk model kroonluchter heeft Sterk Led Verlichting de ideale led verlichting!

 

Dimbare led verlichting voor uw kroonluchter

Wij hebben een groot aanbod dimbare led verlichting welke ook geschikt zijn voor kroonluchters. Wel is de mogelijkheid tot het volledig dimmen van de led verlichting afhankelijk van de huidige dimmer die aangesloten is op uw kroonluchter. Eventueel is het mogelijk dat wij vooraf voor u gaan testen of de aan te schaffen dimbare led verlichting geschikt is en de te gebruiken dimmer met elkaar corresponderen.

 

eetzaal kroonluchter led verlichtingkroonluchter ledverlichting segula sterksegula sterk led verlichting kroonluchter

 

Led kaarsen met en zonder vlam

Welke led lampen het best geschikt zijn, is naast de ruimte waar de kroonluchter hangt tevens afhankelijk van de uitvoering. Een led kaars met vlam is uiterst geschikt voor een klassiek of romantisch model. Dit type led lamp heeft de uitstraling van een echte kaars. Ons assortiment bevat zelfs dimbare led kaarsen voor elk gewenste sfeer!
In een strakke en moderne uitvoering van een kroonluchter is het mogelijk mooier om een led bol lamp of zelfs led tube buislampen te gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Meer weten welke led lampen past in uw kroonluchter?

Wilt u meer weten over het toepassen van onze led verlichting in kroonluchters? Elk product in onze webshop bevat uitgebreide productinformatie en specificaties zodat u de juiste led lamp kiest. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van gedegen advies. Neemt u dan contact met ons op middels de chat, de contactpagina of via telefoonnummer 0528 – 75 05 11.

Onze sfeervolle led verlichting wordt toegepast in diverse ruimtes en armaturen, van woonkamer tot aan restaurants. Kijk voor een impressie van onze lampen en de uitstraling hiervan op de pagina Fotogalerij.