Voor Sterk LED Verlichting is het zeer belangrijk om te horen of te zien wat de ervaringen zijn van de klanten, om ons te kunnen blijven verbeteren waar nodig is.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring(en)!

Klaas Koops - 07/06/2019 om 14:39

Heel helder advies gehad van deze firma. Technisch weten ze precies hoe ze de juiste oplossing kunnen bieden. Echt vakwerk en zeer tevreden over resultaat.

Anoniem - 21/05/2019 om 15:27

Vakkundig advies gehad. Lampen geheel naar wens gekregen. Foto volgt.

Monica van Oort - 06/05/2019 om 10:01

Goed dimbare lampen ontvangen die ook nog eens een prachtige lichtkleur hebben. Eindelijk ons probleem met de verlichting opgelost. Hartelijk bedankt.

Joost - 25/04/2019 om 12:19

Snelle levering

Bricht - 20/03/2019 om 10:12

Wat hebben de lampen een super lichtkleur. Ook de levering ging voorspoedig.

Koos - 26/02/2019 om 11:37

Goed advies gekregen

Van Tiel - 19/02/2019 om 21:12

Snelle levering en tevreden

Kaisar - 31/01/2019 om 15:50

Perfekt dimbaar en prachtige lichtkleur

Johanna - 13/12/2018 om 11:05

Dankzij Sterk hebben we nu echt goede dimbare ledlampen! Je betaald wat, maar hebt ook wat. Hartelijk dank.

Goesman - 01/11/2018 om 09:59

We hebben heel duidelijk en helder advies van jullie gehad. Alles werkt naar behoren. Hartelijk bedankt.

Franky Deprez - 18/09/2018 om 21:26

Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen.
Het was een leuke ervaring om bij jullie klant te zijn.

Vriendelijke groet,

Franky Deprez

Rob Heeringa - 04/09/2018 om 20:49

Beste Sterk Ledverlichting,
Wij zijn heel tevreden met jullie gedegen advies en onze aankoop. Verlichting geheel naar wens.
Rob

Berber Tubbinge - 19/06/2018 om 12:26

Dank, Sterk. Ontzettend blij met advies en gemaakte keus.

J. vd. Bent - 23/05/2018 om 10:20

Vlotte levering en kwaliteitsproduct

Jonathan - 26/04/2018 om 10:13

Opnieuw prachtige verlichting geleverd gekregen. Foto zal ik jullie toesturen. Hartelijk dank voor advies.

JvdN - 09/03/2018 om 23:25

Goed dimbaar en prachtig licht

Koostelen - 20/02/2018 om 14:25

Wat een design lampen! Zeer blij mee en lang naar op zoek geweest.

Eduard M - 05/02/2018 om 21:30

Snelle levering en eindelijk goed dimbare led lampen gekocht.

J.H.L. Ravenhorst - 01/02/2018 om 16:41

Prettig bedrijf, snelle toezending

J.H.F.Mijnoord - 17/01/2018 om 11:02

Alles naar wens, dimmen werkt ook super.

 
Pagina 1 van 10