Voor Sterk LED Verlichting is het zeer belangrijk om te horen of te zien wat de ervaringen zijn van de klanten, om ons te kunnen blijven verbeteren waar nodig is.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring(en)!

Bricht - 20/03/2019 om 10:12

Wat hebben de lampen een super lichtkleur. Ook de levering ging voorspoedig.

Koos - 26/02/2019 om 11:37

Goed advies gekregen

Van Tiel - 19/02/2019 om 21:12

Snelle levering en tevreden

Kaisar - 31/01/2019 om 15:50

Perfekt dimbaar en prachtige lichtkleur

Johanna - 13/12/2018 om 11:05

Dankzij Sterk hebben we nu echt goede dimbare ledlampen! Je betaald wat, maar hebt ook wat. Hartelijk dank.

Goesman - 01/11/2018 om 09:59

We hebben heel duidelijk en helder advies van jullie gehad. Alles werkt naar behoren. Hartelijk bedankt.

Franky Deprez - 18/09/2018 om 21:26

Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen.
Het was een leuke ervaring om bij jullie klant te zijn.

Vriendelijke groet,

Franky Deprez

Rob Heeringa - 04/09/2018 om 20:49

Beste Sterk Ledverlichting,
Wij zijn heel tevreden met jullie gedegen advies en onze aankoop. Verlichting geheel naar wens.
Rob

Berber Tubbinge - 19/06/2018 om 12:26

Dank, Sterk. Ontzettend blij met advies en gemaakte keus.

J. vd. Bent - 23/05/2018 om 10:20

Vlotte levering en kwaliteitsproduct

Jonathan - 26/04/2018 om 10:13

Opnieuw prachtige verlichting geleverd gekregen. Foto zal ik jullie toesturen. Hartelijk dank voor advies.

JvdN - 09/03/2018 om 23:25

Goed dimbaar en prachtig licht

Koostelen - 20/02/2018 om 14:25

Wat een design lampen! Zeer blij mee en lang naar op zoek geweest.

Eduard M - 05/02/2018 om 21:30

Snelle levering en eindelijk goed dimbare led lampen gekocht.

J.H.L. Ravenhorst - 01/02/2018 om 16:41

Prettig bedrijf, snelle toezending

J.H.F.Mijnoord - 17/01/2018 om 11:02

Alles naar wens, dimmen werkt ook super.

Fam. Niesing - 03/01/2018 om 10:51

Contact gehad met dit bedrijf. Duidelijk te woord gestaan en helder advies. Bestelling ook vlot geleverd en hier zeer te spreken over.
Hart. gr. Fam Niesing

Versteegh - 20/12/2017 om 10:58

Vlot geleverd, heel mooi product

Van Stegen - 12/12/2017 om 11:45

Zeer tevreden over dit bedrijf. Heel duidelijk advies gehad en na een keuze te hebben gemaakt van lampen een vlotte retourafhandeling en zeer spoedig mijn geld terug.

Mevr. Duine - 29/11/2017 om 09:28

Geachte medewerkers van Sterk Led Verlichting,
Mijn man en ik zijn zeer te spreken over jullie vakkundig advies en de prachtige led lampen die geheel feilloos te dimmen zijn. Hartelijk dank.
Fam. Duine

 
Pagina 1 van 10