Horeca
Onze 2200 Kelvin Segula filament led lampen worden veel verkocht in de horeca. De bedrijfstak die alle eet-en drinkgelegenheden en hotels omvat. Deze branche kan vaak flink geld besparen op elektriciteitskosten.

Deze lampen van Segula zijn uniek qua design (zien eruit als een gloeilamp), lichtkleur en kwaliteit. De jarenlange ervaring van Segula in ontwikkeling en gepatenteerde productie van Filament LED technologie maakt dat de lampen niet langer koeling vragen d.m.v. een esthetisch storende aluminium koelvin en standaard allemaal 
dimbaar zijn. Het merk Segula biedt u een breed aanbod, hoge kwaliteit en een esthetisch mooi product.

Ervaar het verschil
Het nieuwe segula gamma onderscheidt zich van alle andere LED-lampen, niet enkel door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. Een zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances.

Interesse?
Heeft u interesse, maar wilt u liever eerst de lampen testen en goedkeuren? Heeft u advies nodig op het gebied van het dimmen van Segula led lampen? Geen probleem, vraag ons naar de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bezig met laden...