Sfeer en verlichting in de horeca, zoals een restaurant, café, hotel of foyer, is uiterst belangrijk.
Misschien denkt u niet meteen aan led verlichting om toe te passen in uw onderneming, omdat dit type verlichting in het verleden bekend stond als hard en kil licht wat moeilijk te gebruiken is om een ruimte sfeervol te maken. Met dimbare led verlichting is het nu ook mogelijk om in horeca gelegenheden de juiste ambiance te creëren. Onderstaand ziet u een kleine greep uit ons assortiment.

 

Dimbare led lampen in uw café, restaurant of hotel

Om de lichtsterkte goed te kunnen regelen is het aan te raden om dimbare led lampen in uw bar of café toe te passen. Niet alleen de lampen boven de fysieke bar maar alle afzonderlijke lampen kunnen worden voorzien van dimbare led verlichting. Ons assortiment biedt hierin onder andere de volgende oplossingen:
  • 2000, 2200 en 2600 Kelvin
  • ​Globe led bollen in allerlei varianten (goudkleurig, helder, opaal, 2600 of 2200 Kelvin, etc.)
  • Ambient dimming: lampen die dimbaar zijn van 1700-2900 Kelvin. Uniek: de kleurtemperatuur wijzigt tijdens het dimmen.
  • Etc.

 

Sfeervolle led verlichting

Niet alleen de sfeer is belangrijk in een restaurant, ook de werkruimte en eventuele ontvangstruimte moeten zijn voorzien van de juiste verlichting. Elke ruimte in een horeca gelegenheid vraagt om een andere benadering als het gaat om het toepassen van led verlichting. In de keuken is het wenselijk dat er voldoende werklicht is met de juiste lichtsterkte. De ruimte waar uw gasten zich bevinden moet warm en sfeervol aanvoelen. Met de dimbare led verlichting van Sterk Led Verlichting wordt het eenvoudig om in elke ruimte de juiste stemming te brengen.

 

Sfeer op maat in de horeca

In onze webshop treft u een keur aan dimbare led verlichting voor de horeca, variërend van bollampen tot spots. Uiteraard is het ook mogelijk dat u liever een advies op maat wenst. Wij komen graag bij u op locatie om een gedegen advies uit te brengen op het gebied van onder andere energiebesparing, lichtsterkte, subsidie mogelijkheden en welke producten geschikt zijn in uw onderneming. U kunt contact met ons opnemen middels het formulier op de website of door een email te sturen naar info@sterkledverlichting.nl