Wat is ambient dimming?

Segula introduceert de nieuwe ambient dimming ledlamp. De ambient dimming ledlamp maakt gebruik van een unieke technologie: de kleurtemperatuur wijzigt tijdens het dimmen van zo'n 2000-3000 Kelvin (verschilt per ambient dimming ledlamp). Het licht van de ledlamp gaat bij een afnemende lichtintensiteit een dalende kelvin-waarde en dus een warmere lichttemperatuur krijgen. Met deze ledspot kunt u het zo sfeervol maken als u zelf wilt, hoe zachter u de ledspot dimt hoe 'warmer' het licht. 

 

Toepassing ambient dimming

De juiste sfeer is in elke ruimte van uw bedrijf is heel belangrijk. Elke ruimte vraagt om een andere benadering van sfeer. Neem bijvoorbeeld horeca: de ruimte waar gasten zich bevinden moet warm en sfeervol aanvoelen. Met de ambient dimming ledlamp bepaald u op elk moment de sfeer die u wenst. 

 

Kenmerken ambient dimming

- Dimbaar van 2000- 3000 Kelvin
- CRI van +90
- Duitse kwaliteit
- Verkrijgbaar tot wel 450 lumen

 

Contact met Sterk Led Verlichting

Wilt u meer weten over de ambient dimming ledlampen, of wilt u advies als het gaat om uw situatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier, de chat of per telefoon op 0528 - 75 05 11.