Segula LED Reflector PAR38 | 18W (120W) | 1500Lm | 2700K

De PAR reflektor lamp is een lamp die vooral gebruikt om iets uit te lichten/ goed te belichten. Veel te zien in bijvoorbeeld kledingwinkels, theaters/ discotheken en bij concerten.

Artikelnummer

SG-50760 

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 32,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula LED Reflector PAR38 | 18W (120W) | 1500Lm | 2700K


Deze E27 dimbare LED lamp reflektor PAR38 heeft een mooie lichtkleur van 2700 kelvin en 1500 lumen. De PAR reflektor lamp is een lamp die veelal gebruikt om iets uit te lichten/ goed te belichten.  Veel te zien in bijvoorbeeld kledingwinkels, theaters/ discotheken en bij concerten. PAR staat voor Parabolic aluminized reflector. De kleuren worden bij deze lamp perfect weergegeven, wat belangrijk kan zijn bij bijvoorbeeld het verkopen van kleding. Deze lamp verbruikt heel veel energie en daarom is er de led PAR reflektor lamp ontwikkeld, die is veel zuiniger en gaat veel langer mee. 

Het aansluiten van een led PAR lamp gaat direct op 230V. De led PAR lamp is dus één op één te vervangen met de huidige PAR lampen.  

Kenmerken van de E27 led reflector PAR38 lamp
-2700 Kelvin
- Lichtopbrengst van 1500 lumen
- Dimbaar (met een bijpassende dimmer)
- CRI van +90
- Besparing van ruim 85 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit

Kleurtemperatuur van 2700 Kelvin en lichtopbrengst van 1500 lumen
De kleurtemperatuur van deze dimbare E27 reflector PAR38 ledlamp is 2700 Kelvin. Dit is een wat 'koelere'  lichtkleur. Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze led reflector lamp 1500. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

Dimbare reflector PAR30 ledlamp
Of de E27 reflector PAR38 ledlamp volledig dimbaar is met uw huidige LED dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de reflector PAR38 ledlamp(en) die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze led dimmers gebruiken. Vraag ons gerust advies welke dimmer geschikt is in uw situatie, wij kunnen dat voor u testen en adviseren u hierbij graag.

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze reflector PAR38 ledlamp verbruikt slechts 18 Watt in plaats van 120 Watt, dit is een besparing van ruim 85 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een reflector PAR38 ledlamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de reflector PAR ledlamp in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 130 x 123 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.
 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 18 Watt
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 120 Watt
Levensduur: 20 000 uur
Stralingshoek: 40 graden
Lichtkleur: Warm-wit 2700 Kelvin
Lengte: 130 CM
Diameter: 123 CM
Energie klasse / lichtopbrengst

A+