Segula GU10 LED Reflector | Niet Dimbaar | 5W (35W) | 370 Lm | 2700 K
Segula GU10 LED Reflector | Niet Dimbaar | 5W (35W) | 370 Lm | 2700 K

Een prachtige GU10 basislijn product van Segula. Een design waar we heel tevreden mee zijn en een prachtige lichttemperatuur. Let op: deze lamp is niet dimbaar.

Artikelnummer

SG-50621 

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 8,95 *
Prijs per stuk (incl. 21% BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula GU10 LED Reflector | Niet Dimbaar | 5W (35W) | 370 Lm | 2700 K

Wat zijn we blij met dit de basislijn van Segula. Een prachtige GU10 spot qua design en een  goede warme lichttemperatuur van 2700 Kelvin. Let op: deze GU10 spot is niet dimbaar.

Kenmerken van de GU10 ledspot 
- 2700 Kelvin
- Lichtopbrengst van 400 lumen
- CRI van 80
- Besparing van ruim 85 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit

Niet Dimbaar
De producten uit de basislijn van Segula zijn niet dimbaar, waaronder deze GU10 spot ook valt. 

Lichtopbrengst van 400 lumen
Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze GU10 ledspot 400. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze ledspot verbruikt slechts 5 Watt in plaats van 35 Watt, dit is een besparing van ruim 85 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een ledspot ten opzichte van een halogeenspot. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de GU10 ledspot in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 53 x 50 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Nee
Vermogen: 5 Watt
Lumen: 400 lumen
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 35 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 30 graden
Lichtkleur: 2700K
Lengte: 5,3 CM
Diameter: 5 CM
Energie klasse / lichtopbrengst

A+