Segula E27 Globe 80 smokey grey| 6W (25W) | 250 Lm | 2000K
Segula E27 Globe 80 smokey grey| 6W (25W) | 250 Lm | 2000K

Segula E27 Globe 80 smokey grey| 6W (25W) | 250 Lm | 2000K Deze led filament globe 80mm met de traditionele 'vintage' look en 'golden glass' brengt het traditionele...

Artikelnummer

SG-50501 

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 29,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula E27 Globe 80 smokey grey| 6W (25W) | 250 Lm | 2000K

Deze led filament globe 80mm met de traditionele 'vintage' look en 'golden glass' brengt het traditionele licht van een gloeilamp helemaal terug. Door hun unieke design maken deze lampen zelfs indruk wanneer ze niet branden. Segula biedt u sfeerverlichting met hetzelfde design als de klassieke gloeidraadlamp en met de meest efficiente led technologie. In horeca is men vergenoegd met deze ledlamp, gezien de lichtkleur en het design.  Het is een echte sfeermaker.

Kenmerken van de E27 globe led lamp 80 smokey grey
- Sfeervol licht van 2000 Kelvin
- Lichtopbrengst van 250 lumen
- Dimbaar (met een bijpassende dimmer)
- Diameter van 80mm
- Besparing van ruim 75% op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit
- Zeer geschikt voor onder andere horeca

Warme lichkleur van 2000 Kelvin en lichtopbrengst van 250 lumen
De kleurtemperatuur (lichtkleur) van deze dimbare E27 globe ledlamp is 2000 Kelvin. Een kleurtemperatuur van 2000 Kelvin evenaart de kleur van een gedimde gloeilamp en creëert  een sfeerlicht vergelijkbaar met kaarslicht. Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze globe ledlamp 250. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

Dimbare E27 globe ledlamp
Of de E27 filament globe ledlamp volledig dimbaar is met uw huidige dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de E27 LED lampen die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u éen van onze LED dimmers gebruiken die u een juiste werking en dimbaarheid van iedere E27 LED lamp garandeert. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen voor advies over welke dimmer u het beste kunt bestellen bij onze ledlampen. Wij adviseren u hierbij graag.

Besparing
De E27 filament globe led lamp verbruikt slechts 6 Watt in plaats van een 25 Watt gloeilamp. Dit is een besparing van ruim 75 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een ledlamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen : Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit.  Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TŰV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de E27 filament globe ledlamp smokey 2000K in verband met de afmetingen van uw armatuur. De afmetingen zijn 120 x 80 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 6,0 watt
Lumen: 250
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 25 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm 2000 Kelvin
Lengte: 12,0 CM
Diameter: 8,0 CM

Energieklasse A