Segula E27 Rustika Smokey grey | 6W (25W) | 250 Lm | 2000K
Segula E27 Rustika Smokey grey | 6W (25W) | 250 Lm | 2000K

Segula E27 Rustika Smokey grey | 6W (25W) | 250 Lm | 2000K Door het gebruik van subtiel grijs gekleurd glas creeren deze lampen een zeer bijzonder en zacht lichteffect. Door hun un...

Artikelnummer

SG-50500 

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 25,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula E27 Rustika Smokey grey | 6W (25W) | 250 Lm | 2000K

Door het gebruik van subtiel grijs gekleurd glas creeren deze lampen een zeer bijzonder en zacht lichteffect. Door hun unieke design maken deze lampen zelfs indruk wanneer ze niet branden. Segula biedt u sfeerverlichting met hetzelfde design als de klassieke gloeidraadlamp en met de meest efficiente led technologie. In horeca is men vergenoegd met deze ledlamp, gezien de lichtkleur en het design.  Het is een echte sfeermaker.

Kenmerken van de E27 rustika ledlamp smokey grey
- Sfeervol licht van 2000 Kelvin
- Lichtopbrengst van 250 lumen
- Dimbaar (met een bijpassende dimmer)
- CRI van +90
- Besparing van ruim 75 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit
- Zeer geschikt voor onder andere horeca

Kleurtemperatuur van 2000 Kelvin en lichtopbrengst van 250 lumen
De kleurtemperatuur van deze dimbare E27 rustika ledlamp is 2000 Kelvin. Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze rustika ledlamp 250. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

Dimbare rustika ledlamp 
Of de E27 rustika ledlamp volledig dimbaar is met uw huidige LED dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de rustika ledlamp(en) die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze led dimmers gebruiken. Vraag ons gerust advies welke dimmer geschikt is in uw situatie, wij kunnen dat voor u testen en adviseren u hierbij graag.

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze rustika ledlamp verbruikt slechts 6 Watt in plaats van 25 Watt, dit is een besparing van ruim 75 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een rustika ledlamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de rustika ledlamp in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 146 x 64 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 6 Watt
Lumen: 250
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 25 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm 2000K
Lengte: 14,6 CM
Diameter: 6,4 CM
Energie klasse / lichtopbrengst

Energieklasse A