Segula E27 niet dimbare ledlamp - 5,5 Watt (vervangt 55 Watt) en 2600 Kelvin
Segula E27 niet dimbare ledlamp - 5,5 Watt (vervangt 55 Watt) en 2600 Kelvin

Deze LED lamp heeft net als een gloeilamp een mooie warme lichtkleur van 2600 kelvin en vervangt uw huidige gloeilamp van 55 Watt. Dit model is een kooldraadmodel - helder - NIET DIMBAAR.

Artikelnummer

50337 

Levertijd

1-2 Werkdagen

€ 31,95 *
€ 27,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula E27 niet dimbare ledlamp - 5,5 Watt (vervangt 55 Watt) en 2600 Kelvin 

De E27 ledlamp heeft net als de klassieke gloeilamp een mooie warme lichtkleur van 2600 kelvin. Een goede oplossing voor uw energievretende gloeilamp: zuinig en qua design is deze ledlamp bijna identiek aan de gloeilamp.

Kenmerken van de E27 ledlamp
- 2600 Kelvin
- Lichtopbrengst van 720 lumen
- Niet dimbaar
- CRI van +90
- Besparing van ruim 80 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit

Kleurtemperatuur van 2600 Kelvin en lichtopbrengst van 720 lumen
De kleurtemperatuur van deze E27 ledlamp is 2600 Kelvin. Dit is vergelijkbaar met de gewone standaard gloeilamp. Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze ledlamp 720. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze ledlamp verbruikt slechts 5,5 Watt in plaats van 55 Watt, dit is een besparing van ruim 80 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een ledlamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de ledlamp in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 105 x 60 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Nee
Vermogen: 5,5 Watt
Lumen: 720
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 55 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm 2600 Kelvin
Lengte: 10,5 CM
Diameter: 6,0 CM
Energie klasse / lichtopbrengst