Segula E27 dimbare filament globe LEDlamp 125mm - 8 Watt en 2200 Kelvin

De E27 Segula filament globe (kooldraadmodel) LEDlamp heeft een extra warme kleur. De lamp heeft een diameter van 125mm, is 8,0 watt en geeft 620 lumen.

Artikelnummer

SG-50286 (1) 

Levertijd

1-2 Werkdagen

€ 29,95 *
€ 19,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula E27 dimbare filament globe LEDlamp 125mm - 8 Watt en 2200 Kelvin

De E27 dimbare filament globe ledlamp heeft dezelfde look als de 'vroegere' gloeilamp en een lichtkleur als de 'vroegere' kooldraadlamp. Deze lamp heeft een prachtig design en warme lichtkleur van 2200 Kelvin en wordt daarom ook regelmatig enkel aan een pendelsnoer opgehangen aan het plafond ter decoratie in uw woning of bedrijfspand. In horeca is men vergenoegd met deze ledlamp, gezien de lichtkleur en het design.  Het is een echte sfeermaker.

Kenmerken van de E27 filament globe led lamp 2200K
- Sfeervol licht van 2200 Kelvin
- Lichtopbrengst van 620 lumen
- Dimbaar (met een bijpassende dimmer)
- Diameter van 125mm
- Helder glas
- Besparing van ruim 80% op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit
- Zeer geschikt voor onder andere horeca

Warme lichkleur van 2200 Kelvin en lichtopbrengst van 620 lumen
De kleurtemperatuur (lichtkleur) van deze dimbare E27 globe ledlamp is 2200 Kelvin. Een kleurtemperatuur van 2200 Kelvin evenaart de kleur van een gedimde gloeilamp en creëert  een sfeerlicht vergelijkbaar met kaarslicht. Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze globe ledlamp 620. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

Dimbare E27 globe ledlamp
Of de E27 filament globe ledlamp volledig dimbaar is met uw huidige dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de E27 LED lampen die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u éen van onze LED dimmers gebruiken die u een juiste werking en dimbaarheid van iedere E27 LED lamp garandeert. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen voor advies over welke dimmer u het beste kunt bestellen bij onze ledlampen. Wij adviseren u hierbij graag.

Besparing
De E27 filament globe led lamp verbruikt slechts 8 Watt in plaats van een 50 Watt gloeilamp. Dit is een besparing van ruim 80 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een ledlamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen : Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit.  Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TŰV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de E27 filament globe ledlamp 2200K in verband met de afmetingen van uw armatuur. De afmetingen zijn 180 x 125 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 8,0 watt
Lumen: 620
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 50 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm 2200 Kelvin
Lengte: 18 CM
Diameter: 12,5 CM

Energieklasse A+