Segula GU10 Led Ambient Dimming Reflector | 7W (35W) | 350Lm | 1700-2800K
Segula GU10 Led Ambient Dimming Reflector | 7W (35W) | 350Lm | 1700-2800K

Segula dimbare GU10 spot. Door gebruik te maken van een unieke technologie wijzigt de kleurtemperatuur van deze LED spot tijdens het dimmen.

Artikelnummer

SG-50220 

Levertijd

1-2 Werkdagen

€ 36,95 *
Prijs per stuk (incl. 21% BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula GU10 Led Ambient Dimming Reflector | 7W (35W) | 350Lm | 1700-2800K  

De dimbare GU10 ledspot maakt gebruik van een unieke technologie, waardoor de kleurtemperatuur van deze ledspot tijdens het dimmen wijzigt. Het licht van deze ledspot gaat bij afnemende lichtintensiteit een dalende kelvin-waarde en dus een warmere lichtkleur krijgen.
Met deze ledspot kunt u het zo sfeervol maken als u zelf wilt, hoe zachter u de ledspot dimt hoe 'warmer' het licht. Prachtige ledspot voor onder andere in horeca, huis of tuinoverkapping.

Kenmerken van de GU10 ledspot 
- Ambient dimming: te dimmen van 1700-2800 Kelvin
- Lichtopbrengst van 350 lumen
- CRI van +90
- Besparing van ruim 80 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit
- Zeer geschikt voor onder andere horeca

Dimbaar van 1700 tot 2800 Kelvin
Tijdens het dimmen wijzigt de kleurtemperatuur van deze ledspot. Het licht gaat een warme lichtkleur, dalende Kelvin, krijgen als u de ledspot zachter dimt. Of de GU10 LED spots volledig dimbaar zijn met uw huidige LED dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de GU10 LED spots die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze led dimmers gebruiken. U mag ons altijd benaderen voor advies over welke dimmer u het beste kunt bestellen.

Lichtopbrengst van 350 lumen
Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze GU10 ledspot 350. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze ledspot verbruikt slechts 7 Watt in plaats van 35 Watt, dit is een besparing van ruim 80 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een ledspot ten opzichte van een halogeenspot. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de GU10 ledspot in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 58 x 50 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 7 Watt
Lumen: 350 lumen
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 35 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 40 graden
Lichtkleur: 1700-2800K
Lengte: 5,8 CM
Diameter: 5 CM
Energie klasse / lichtopbrengst

A