Segula S14d Linear lamp 300 2-pins | 8W (26W) | 270Lm | 2200K
Segula S14d Linear lamp 300 2-pins | 8W (26W) | 270Lm | 2200K

Deze S14s buisvormige lamp heeft een lengte van 300 mm en een 2-pins fitting.

Artikelnummer

SG-50189 

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 36,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula S14d Linear lamp 300 2-pins | 8W (26W) | 270Lm | 2200K  

Deze S14s led linear lamp heeft een lengte van 300 mm met een 2-pins fitting. Deze lampen worden toegepast in diverse wandarmaturen en badkamerlampen. De lamp is dimbaar en heeft een mooie warme lichtkleur van 2200 Kelvin. Het is een prachtige vervanger voor uw huidige S14 lamp. 

Kenmerken van de S14s led linear lamp
- 2200 Kelvin
- 2 pins fitting
- Lichtopbrengst van 270 lumen
- Dimbaar (met een bijpassende dimmer)
- CRI van +90
- Besparing van ruim 65 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit

Kleurtemperatuur van 2200 Kelvin en lichtopbrengst van 270 lumen
De kleurtemperatuur van deze S14s led linear lamp is 2200 Kelvin. Een hele mooie warme lichtkleur. Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze kopspiegel ledlamp 270. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

Dimbare S14 led linear lamp
Of de S14 led linear lamp volledig dimbaar is met uw huidige LED dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de S14 ledlamp(en) die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze led dimmers gebruiken. Vraag ons gerust advies welke dimmer geschikt is in uw situatie, wij kunnen dat voor u testen en adviseren u hierbij graag.

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze S14 led lamp verbruikt slechts 8 Watt in plaats van 26 Watt, dit is een besparing van ruim 65 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een S14 led linear lamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmeting van de S14 led linear lamp in verband met uw armatuur. De lengte is 300 mm.

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 8 Watt
Lumen: 270
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 26 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm 2200 Kelvin
Lengte: 30 CM
   
Energie klasse / lichtopbrengst
B