Assortiment 
Al onze lampen zijn van zeer goede kwaliteit en bieden een levensduur van minimaal 20.000 uur. Onze lampen zijn nauwkeurig getest en daarom verkopen wij, na grondig onderzoek van de R7s led lampen, alleen maar het merk 'SEGULA'. Segula heeft zelfs enkele lampen TUV gecertificeerd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit, wij staan 100% achter ons product.

Kelvin
De R7s lamp heeft een kelvinwaarde van 2600. 2600 kelvin is de 'normaal' gebruikte kelvinwaarde bij de meeste mensen (de vervanger van de gewone gloeilamp). 

Afmetingen
U hoeft  geen aanpassingen te doen aan uw armatuur om de R7s lampen te vervangen voor R7s led lampen. Let wel op de afmetingen: in enkele gevallen is de lamp te lang voor bepaalde armaturen. Het is verstandig dit even na te meten,voordat u een bestelling plaatst.

Dimmen
Of de R7s LED lampen volledig dimbaar zijn met uw huidige dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de R7s LED lampen die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u onze LED dimmers gebruiken. 

Led en dimmen blijft een complex verhaal. Van te voren is nooit te zeggen welke dimmer u het beste kunt gebruiken bij de led lampen. Er is geen pasklaar antwoord voor. Daarom is er de mogelijkheid dat wij dit vooraf voor u testen. Zo voorkomt u dat u een verkeerde dimmer besteld en de dimmer moet retourneren.
 Geen producten