Segula MR11 niet dimbare ledlamp - 1,7 Watt en 2600 Kelvin
Segula MR11 niet dimbare ledlamp - 1,7 Watt en 2600 Kelvin

Onze Segula MR11 LED spot heeft een lichtopbrengst van 140 lumen, dit is gelijk aan de lichtopbrengst van een 17 Watt halogeenspot.

Artikelnummer

SG-50616 1 

Levertijd

1-2 Werkdagen

€ 16,65 *
€ 11,65 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula MR11 niet dimbare ledlamp - 1,7 Watt en 2600 Kelvin 
 

De MR11 ledlamp is een klein led spotje, de mini variant van MR16. Dit lampje is niet dimbaar. 12 Volt led lampen worden veel verkocht als 'dimbaar'. Ze zijn  in veel gevallen ook dimbaar, maar de kwaliteit is tot op heden nog niet te waarborgen. Ze dimmen dus, maar de levensduur zal zeker niet hetzelfde blijven. Daarom zegt Segula: onze 12v lampen zijn niet dimbaar, omdat de rest van de gegevens van de lamp moet blijven kloppen.

Kenmerken van de MR11 ledlamp 1,7 Watt
- 2600 Kelvin
- Lichtopbrengst van 140 lumen
- Niet dimbaar
- Besparing van ruim 80 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit

Lichtopbrengst van 140 lumen
Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze MR11 ledlamp 140. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

Niet dimbaar
Deze MR lampjes zijn niet dimbaar.

Besparing
Deze ledlamp verbruikt slechts 1,7 Watt in plaats van 17 Watt, dit is een besparing van ruim 80 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een ledspot ten opzichte van een halogeenspot. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de MR11 ledlamp in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 37  x 34 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Nee
Vermogen: 1,7 Watt
Lumen: 140
Voltage: 12v
Vergelijkbaar met: 17 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 60 graden
Lichtkleur: Warm-wit 2600 Kelvin
Lengte: 3,7 CM
Diameter 3,4 CM
Energie klasse / lichtopbrengst