Segula E27 LED Long Tube 185 | 6W (40W) | 470 Lm | 2200 K
Segula E27 LED Long Tube 185 | 6W (40W) | 470 Lm | 2200 K

De E27 led tube buislamp is beschikbaar in 2 lengtes en geven, door de plaatsing van de led elementen, de illusie van een lange, doorlopende gloeidraad.

Artikelnummer

SG-50395 

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 30,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula E27 LED Long Tube 185 | 6W (40W) | 470 Lm | 2200 K 

De E27 led long tube buislamp heeft de nieuwste, meest efficiënte led technologie. De E27 led long tube buislamp heeft een hele mooie warme lichtkleur van 2200 kelvin. Deze ledlamp wordt onder andere gebruikt als schilderijverlichting. De lampen zijn beschikbaar in 2 lengtes en geven, door de plaatsing van de led elementen, de illusie van een lange, doorlopende gloeidraad.

Kenmerken van de E27 led long tube 185 buislamp 6 Watt
- 2200 Kelvin
- Lichtopbrengst van 470 lumen
- Dimbaar (met een bijpassende dimmer)
- CRI van +90
- Besparing van ruim 80 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit

Dimbare E27 led long tube buislamp 
Of de E27 led long tube buislampen volledig dimbaar zijn met uw huidige LED dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de led long tube buislampen die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze led dimmers gebruiken. Vraag ons gerust advies welke dimmer geschikt is in uw situatie, wij kunnen dat voor u testen.

Lichtopbrengst van 470 lumen
Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze E27 led long tube buislamp 470. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze E27 led long tube buislamp verbruikt slechts 6 Watt in plaats van 40 Watt, dit is een besparing van ruim 80 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een led long tube buislamp ten opzichte van een gewone gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de klassieke gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de E27 led long tube buislamp in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 185 x 32 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 6 Watt
Lumen: 470
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 40 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm 2200 Kelvin
Lengte: 18,5 CM
Diameter: 3,2 CM
Energie klasse / lichtopbrengst

A+