Segula E27 Led lamp mirror head | 4W (21W) | 200Lm | 2000-2900K

Segula dimbare kopspiegel ledlamp. Door gebruik te maken van een unieke technologie wijzigt de kleurtemperatuur van deze LED lamp tijdens het dimmen.

Artikelnummer

SG-50280 

Levertijd

1-3 Werkdagen

€ 20,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula E27 Led lamp mirror head | 4W (21W) | 200Lm | 2000-2900K 

De E27 dimbare ambient dimming kopspiegel ledlamp geeft licht dat mooi gespreid is zonder schaduwvorming op lampenkappen bijvoorbeeld. Deze kopspiegel ledlamp is geschikt voor een toepassing die direct licht vereist. Een goede oplossing voor uw energievretende gloeilamp: zuinig en qua design is deze kopspiegel ledlamp bijna identiek aan de gloeilamp.

De E27 kopspiegel ledlamp maakt gebruik van een unieke technologie, waardoor de kleurtemperatuur van deze led lamp tijdens het dimmen wijzigt. Het licht van deze led lamp gaat bij afnemende lichtintensiteit een dalende kelvin-waarde en dus een warmere lichtkleur krijgen. Met deze led lamp kunt u het zo sfeervol maken als u zelf wilt. Hoe zachter u de led lamp dimt hoe 'warmer' het licht. Prachtige lamp voor horeca of in uw huis.

Kenmerken van de E27 led lamp 4 Watt ambient dimming
- Te dimmen van 2000-2900 Kelvin
- Lichtopbrengst van 200 lumen
- CRI van +90
- Besparing van 80 procent op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit
- Zeer geschikt voor horeca 

Dimbaar van 2000 tot 2900 Kelvin
Tijdens het dimmen wijzigt de kleurtemperatuur van deze led lamp. Het licht gaat een warme lichtkleur, dalende Kelvin, krijgen als u de led lamp zachter dimt. Of de led lampen volledig dimbaar zijn met uw huidige LED dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de led lampen die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u één van onze led dimmers gebruiken. Vraag ons gerust advies welke dimmer geschikt is in uw situatie, wij kunnen dat voor u testen.

Lichtopbrengst van 200 lumen
Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze E27 led lamp 200. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

CRI van +90
Color Rendering Index. In het Nederlands bedoelen we daarmee: kleurweergave index. Bij honderd wordt de kleurechtheid van daglicht geevenaard en is er geen verkleuring van de uitgelichte objecten of personen. Deze waarde heeft dus niets te maken met de kleurtemperatuur (warm, neutraal of koud licht) maar is enkel een maatstaf naar de verkleuring.

Besparing
Deze led lamp verbruikt slechts 4 Watt in plaats van 21 Watt, dit is een besparing van 80 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een led lamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen: Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit. Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TUV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de E27 led lamp in verband met uw armatuur. De afmetingen zijn 106 x 60 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 4 Watt
Lumen: 200
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 21 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: 2000-2900 Kelvin
Lengte: 10,6 CM
Diameter: 6,0 CM
Energie klasse / lichtopbrengst

A