Segula E27 LED Radio Style | 4,7W (35W) | 400 Lm | 2200 K

De E27 Radio-Style ledlamp heeft een kleurtemperatuur van 2200 Kelvin en een lichtstroom van 400 lumen. De Radio-Style ledlamp heeft een prachtig design.

Artikelnummer

SG-50215 

Levertijd

1-2 Werkdagen

€ 21,95 *
Prijs per stuk (incl. BTW)

 

Aantal: 
Bestellen

Segula E27 LED Radio Style | 4,7W (35W) | 400 Lm | 2200 K

De E27 dimbare radio-style ledlamp heeft dezelfde look als de 'vroegere' gloeilamp en een lichtkleur als de 'vroegere' kooldraadlamp. Deze lamp heeft een prachtig design en warme kleurtemperatuur (lichtkleur) van 2200 Kelvin. In horeca is men vergenoegd met deze ledlamp, gezien de lichtkleur en het design.  Het is een echte sfeermaker.

Kenmerken van de E27 radio-style ledlamp 2200K
- Sfeervol licht van 2200 Kelvin
- Lichtopbrengst van 400 lumen
- Dimbaar (met een bijpassende dimmer)
- Diameter van 45 mm
- Helder glas
- Besparing van ruim 80% op uw huidige energiekosten
- Duitse kwaliteit
- Zeer geschikt voor onder andere horeca

Warme lichkleur van 2200 Kelvin en lichtopbrengst van 400 lumen
De kleurtemperatuur (lichtkleur) van deze dimbare E27 radio-style ledlamp is 2200 Kelvin. Een kleurtemperatuur van 2200 Kelvin evenaart de kleur van een gedimde gloeilamp en creëert  een sfeerlicht vergelijkbaar met kaarslicht. Het aantal lumen, de lichtstroom, is bij deze radio-style ledlamp 400. Lumen wordt ook wel in vergelijking gebracht met het vermogen in Watt van een gloeilamp. Een vuistregel die u kunt aanhouden is: het aantal lumen = 10x (aantal Watt gloeilamp).

Dimbare E27 Radio-Style ledlamp 
Of de E27 filament Radio-Style ledlamp volledig dimbaar is met uw huidige dimmer hangt af van de dimmer die u momenteel gebruikt. De minimum belasting hiervan dient lager te zijn dan die van de E27 LED lampen die u gaat gebruiken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u éen van onze LED dimmers gebruiken die u een juiste werking en dimbaarheid van iedere E27 LEDlamp garandeert. U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen voor advies over welke dimmer u het beste kunt bestellen bij onze ledlampen. Wij adviseren u hierbij graag.

Besparing
De E27 filament radio-style ledlamp verbruikt slechts 4,7 Watt in plaats van een 35 Watt gloeilamp. Dit is een besparing van ruim 80 procent op uw energiekosten. Dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van een ledlamp ten opzichte van een gloeilamp. Wilt u weten hoe u een juiste berekening kunt maken van wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Segula ledlampen : Duitse degelijkheid
Wat betreft ledlampen is er een Duitse en Chinese markt. Wij hebben bewust gekozen voor de Duitse markt. Een ledlamp bestaat uit veel onderdelen waarop bezuinigd kan worden bij de productie. Die onderdelen bepalen de levensduur, lichtkleur en dimbaarheid  van een ledlamp. Kortgezegd: de kwaliteit.  Om zeker te zijn van die kwaliteit hebben wij voor de Duitse markt gekozen. Niet de goedkoopste, wel de betrouwbaarste. 
De Segula ledlampen onderscheiden zich van andere ledlampen door de mooie lichtkleuren, maar ook door haar uitzonderlijke kwaliteit van licht en unieke technologie. De zeer hoge kleurweergave (CRI) van >90 en een heel gelijkmatig spectrum zorgen voor de fijnste kleurnuances. Enkele Segula ledlampen zijn TŰV gecertificeerd, wat voor de consument het teken van kwaliteit is.
Het Duitse merk Segula staat voor innovatieve en kwalitatieve LED lampen. De jarenlange ervaring die Segula heeft in ontwikkeling van filament LED lampen maakt dat deze lampen niet langer koeling vragen door middel van een aluminium koelvin (die een ledlamp veelal kenmerkt), waardoor de ledlampen van Segula eruit zien als de 'ouderwetse' gloeilamp.

Afmetingen
Let goed op de afmetingen van de E27 filament radio-style ledlamp 2200K in verband met de afmetingen van uw armatuur. De afmetingen zijn 112 x 45 mm (lengte x diameter).

Garantie
Op al onze LED lampen heeft u 30 dagen recht van retour en 2 jaar garantie. Voor meer informatie zie 'onze garanties'.

 
Staffel Korting
Op aanvraag    
     
     
 
Omschrijving lamp
Dimbaar: Ja
Vermogen: 4,7 Watt
Lumen: 350
Voltage: 230v
Vergelijkbaar met: 35 Watt
Levensduur: 20.000 uur
Stralingshoek: 360 graden
Lichtkleur: Warm 2200 Kelvin
Lengte: 11,2 CM
Diameter: 4,5 CM
Energie klasse / lichtopbrengst