Voor Sterk LED Verlichting is het zeer belangrijk om te horen of te zien wat de ervaringen zijn van de klanten, om ons te kunnen blijven verbeteren waar nodig is.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring(en)!

Goesman - 01/11/2018 om 09:59

We hebben heel duidelijk en helder advies van jullie gehad. Alles werkt naar behoren. Hartelijk bedankt.

Franky Deprez - 18/09/2018 om 21:26

Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen.
Het was een leuke ervaring om bij jullie klant te zijn.

Vriendelijke groet,

Franky Deprez

Rob Heeringa - 04/09/2018 om 20:49

Beste Sterk Ledverlichting,
Wij zijn heel tevreden met jullie gedegen advies en onze aankoop. Verlichting geheel naar wens.
Rob

Berber Tubbinge - 19/06/2018 om 12:26

Dank, Sterk. Ontzettend blij met advies en gemaakte keus.

J. vd. Bent - 23/05/2018 om 10:20

Vlotte levering en kwaliteitsproduct

Jonathan - 26/04/2018 om 10:13

Opnieuw prachtige verlichting geleverd gekregen. Foto zal ik jullie toesturen. Hartelijk dank voor advies.

JvdN - 09/03/2018 om 23:25

Goed dimbaar en prachtig licht

Koostelen - 20/02/2018 om 14:25

Wat een design lampen! Zeer blij mee en lang naar op zoek geweest.

Eduard M - 05/02/2018 om 21:30

Snelle levering en eindelijk goed dimbare led lampen gekocht.

J.H.L. Ravenhorst - 01/02/2018 om 16:41

Prettig bedrijf, snelle toezending

J.H.F.Mijnoord - 17/01/2018 om 11:02

Alles naar wens, dimmen werkt ook super.

Fam. Niesing - 03/01/2018 om 10:51

Contact gehad met dit bedrijf. Duidelijk te woord gestaan en helder advies. Bestelling ook vlot geleverd en hier zeer te spreken over.
Hart. gr. Fam Niesing

Versteegh - 20/12/2017 om 10:58

Vlot geleverd, heel mooi product

Van Stegen - 12/12/2017 om 11:45

Zeer tevreden over dit bedrijf. Heel duidelijk advies gehad en na een keuze te hebben gemaakt van lampen een vlotte retourafhandeling en zeer spoedig mijn geld terug.

Mevr. Duine - 29/11/2017 om 09:28

Geachte medewerkers van Sterk Led Verlichting,
Mijn man en ik zijn zeer te spreken over jullie vakkundig advies en de prachtige led lampen die geheel feilloos te dimmen zijn. Hartelijk dank.
Fam. Duine

Everts - 13/11/2017 om 22:28

Kwaliteit: goed dimbaar.

Fam. Kisteman - 18/10/2017 om 14:15

Zeer tevreden. De lampen geven echt een warme sfeer en zien er prachtig uit.

Bram Meerhout - 11/10/2017 om 11:38

Goed geadviseerd door Sterk Led Verlichting over welk type lampen voor ons geschikt waren. Petje af, door hun kennis hebben ze voor ons de juiste keuze weten te bepalen. Wij zijn tevreden en komen zeker terug.

Verbeek - 30/08/2017 om 13:47

Keurig advies en een tevreden klant.

Jekor - 19/07/2017 om 22:16

Tevreden over de Segula lampen. Het design en de lichttemperatuur zijn de moeite waard.

 
Pagina 1 van 10