1. Zichttermijn & retourregels

Voor uw sterkledverlichting.nl bestellingen geldt  een zichttermijn van 30 dagen en boven het bedrag van 50 euro gratis verzending. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen.
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen. U kunt het artikel retourneren
 
  • binnen 30 dagen
  • als het artikel compleet is
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
     
U krijgt het volledige aankoopbedrag terug binnen 10 werkdagen. De verzendkosten van retourzending worden vergoed, mits de order die u wel aangenomen (gehouden) heeft 50 euro of meer bedraagt.

  
2. Procedure retourneren

Voldoet uw LED lamp niet aan uw persoonlijke wensen of werkt uw LED lamp niet goed in uw armatuur?  Sterk LED Verlichting geeft elke klant de mogelijkheid om binnen 30 dagen de LED lamp te retourneren en ontvangt het aankoopbedrag en de verzendkosten (indien de led lamp(en) die u in bezit houdt 50 euro of meer bedragen) van Sterk LED Verlichting binnen 10 werkdagen terug.

Stuur doormiddel van het retourformulier (hier te downloaden) de LED lamp(en) terug. Vul het formulier volledig ingevuld mee plus een kopie van de originele factuur.

Ons retouradres is:
Sterk LED Verlichting
T.a.v. Afdeling retouren
Trambaan 4b
7911 TM Nieuweroord
 
 
3. Twee jaar garantie op defecten

U ontvangt op al onze producten een fabrieksgarantie van 2 jaar. Dit kunnen wij gemakkelijk doen, omdat wij naast de allerbeste LED’s ook de allerbeste elektronica in onze LED lampen gebruiken. Goedkope elektronica is vaak het zwakke punt van goedkope LED lampen zoals die van de bouwmarkten en merkloze led lampen. Als u bij Sterk LED Verlichting koopt, bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Is uw LED lamp binnen deze termijn defect geraakt? Stuur de LED lamp dan terug, via onze procedure van retourneren, en wij ruilen uw LED lamp om voor een nieuw exemplaar.